Arrangementen & Conferenties 2024

Wij bieden u tal van vakanties, conferenties en andere activiteiten in 't Vierhouterbos. Vindt hieronder diverse arrangementen, vakanties, opbouwende Bijbelstudieweekenden of conferenties in samenwerking met diverse sprekers en christelijke organisaties!

Direct reserveren
Pijl

Welkom in 't Vierhouterbos!

‘t Vierhouterbos is een Chr. vakantie- conferentiehotel midden op de Veluwe en biedt u de mogelijkheid om uw vakantie, conferentie of bijeenkomst door te brengen in een unieke, huiselijke en gastvrije sfeer. Wij bieden u een unieke hotelaccommodatie, volledig gesitueerd op de begane grond, voorzien van mooie hotelkamers en zeer ruime studio's / appartementen. Gezien onze faciliteiten en de prachtige ligging in de Veluwse natuur, is ‘t Vierhouterbos uitermate geschikt voor alle leeftijden.

Het hele jaar door organiseren wij diverse vakantiearrangementen. Ook voor zakelijke bijeenkomsten, groepen en conferenties maken wij u graag bekend met onze bijzondere mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht voor onze gasten vinden wij erg waardevol. Zowel met uw vragen als voor een gezellig gesprek kunt u bij ons terecht. Diverse avonden verzorgen wij een vrijblijvend en wisselend programma. Tijdens de vakantieweken organiseren wij in 't Vierhouterbos op zondag een kerkdienst. De maaltijden in het restaurant worden gezamenlijk gehouden en bieden u de mogelijkheid om uw medegasten, evenals in de salon, ook hier te ontmoeten. Wij doen er graag alles aan om u een gezellige, onbezorgde en onvergetelijke vakantie te bieden in een positief christelijke sfeer

Foto van familie Vochteloo

Wij hopen u te mogen begroeten als onze gast in 't Vierhouterbos!

Handtekening familie Vochteloo
Reserveer een arrangement

Hotelkamers

Onze eigentijdse hotelkamers zijn ruim opgezet en bevinden zich allemaal op de begane grond. U vindt er o.a comfortabele boxspring bedden, sfeervolle zithoek, kledingkast met minikluis, televisie, badkamer met douche en verhoogd toilet. Verschillende van deze kamers grenzen aan onze binnentuinen en hebben een eigen terras.

Reserveer een arrangement

Studio's/Appartementen

In onze royale studio’s/appartementen kunt u met 2, 3 of 4 personen verblijven. Ze zijn sfeervol en huiselijk ingericht, waardoor u zich er gauw thuis voelt. Allen grenzen aan één van onze prachtige tuinen en zijn voorzien van o.a. een ruime en gezellige zithoek met comfortabele bank en stoelen, televisie, kitchenette waar u een kopje koffie of thee kunt zetten, koelkast, afgescheiden slaapgedeelte, badkamer met douche, verhoogd toilet en riant privé-terras. Verschillende studio’s/appartementen zijn bovendien voorzien van een extra aparte tweede slaapkamer.

Reserveer een arrangement

Restaurant

De keuken van ons sfeervolle restaurant staat bekend om haar goede kwaliteit. Onze kok bereidt voor u dagelijks met veel zorg en liefde een heerlijk driegangen diner, dat feestelijk wordt opgediend. In een plezierige, ongedwongen sfeer geniet u van prachtige gerechten. Tijdens de vakantiearrangementen worden ontbijt, lunch en diner gezamenlijk gehouden. Trekt u er een dag op uit, dan ontvangt u een smakelijk lunchpakket voor onderweg. Met uw dieetwensen houden wij rekening, wanneer u deze tevoren aan ons kenbaar maakt.

De maaltijden worden met zorg bereid en smaakvol opgediend. Een feestelijk diner of uitgebreid koud/warm buffet, kan op verzoek worden verzorgd. Ook voor familiefeesten/bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Met bepaalde dieetwensen (van te voren opgegeven) kan natuurlijk rekening worden gehouden.

Reserveer een arrangement

Tuinen

Onze prachtig aangelegde tuinen zijn een uitstekende plek om tot rust te komen. Kies een mooi plekje uit in de schaduw of zon en geniet van het geluid van de vogels en van al wat om u heen groeit en bloeit. Op warme dagen serveren wij u koffie/thee en lunch buiten. Bij gelegenheid organiseren wij hier een heerlijke en gezellige barbecue.

Reserveer een arrangement

Salon

In de gezellige salon kun u genieten van een drankje en van het gezelschap van uw medegasten. Een uitstekende plek om elkaar te ontmoeten en een praatje te maken. Er heerst een gemoedelijke, vertrouwde en huiselijke sfeer.

Reserveer een arrangement

Zaal

Ideaal voor vergaderingen en conferenties.

Reserveer een arrangement

Bibliotheek

Leest u graag of houdt u van spelletjes? In onze bibliotheek vindt u een omvangrijke collectie van boeken en gezelschapsspellen. Neem plaats in één van de comfortabele fauteuils om heerlijk te lezen. Of vind uw vertier in een spel samen met de medegasten die u heeft ontmoet.

Reserveer een arrangement

Receptie & Lobby

Bij binenkomst verwelkomen wij u vanaf onze receptie. Heeft u vragen of bent u bijvoorbeeld opzoek naar een leuke fiets- of wandelroute, dan helpen wij u graag. Verder kunt u in onze lobby heerlijk met elkaar zitten en een krant of magazine lezen. Heerlijk genieten en warmen bij het gezellige haardvuur.

Reserveer een arrangement
Nog geen items...

Tot ziens in het mooie Vierhouten

Midden in het groene hart van de Veluwe, verscholen tussen de bossen, ligt het prachtige Vierhouten. Dit sfeervolle, toeristische dorpje gelegen tussen Nunspeet, Apeldoorn en Harderwijk, biedt u tal aan bezienswaardigheden.

Routebeschrijving
Pijl naar rechts