'PowerParent' weekend - Voor jou als alleengaande ouder!
Type: Arrangement

'PowerParent' weekend - Voor jou als alleengaande ouder!


PowerParent weekenden 2023:
31 maart t/m 02 april 2023

"Er even helemaal uit zijn. Een beetje verwend worden met lekker eten, inspirerende spreekbeurten, workshops en een ontspannen sfeer. Niets hoeven uit te leggen en worden bemoedigd en uitgedaagd om verder te kijken dan de situatie waar je in zit". Meld u aan via PowerParent: www.powerparent.nl

VOOR WIE ZIJN DEZE WEEKENDEN?

Je bent een alleengaande ouder. Soms omdat je daar ooit zelf voor gekozen hebt, vaak is het na een echtscheiding of doordat je partner overleden is. Het heeft hoe dan ook effect op je hele ‘zijn’, je leven en identiteit. Het raakt aan je omgeving en je omgeving raakt jou. Je leven kan behoorlijk op zijn kop staan en je zoekt naar nieuwe zin en evenwicht. Je probeert betekenis te geven aan wat er allemaal gebeurt tijdens die emotionele rollercoaster. Soms verwacht je steun van geloofsgenoten en krijg je die. Soms word je hierin teleurgesteld en kan ook je geloof een ‘douw krijgen’.

Je bent een powerparent: iemand die alle ballen in de lucht probeert te houden. Voor jezelf en voor je kinderen. En of die nou thuis of uitwonend zijn, het hakt er bij iedereen in. Bij ongewild verlies van een partner heb je dan ook niet alleen met je eigen emoties te maken, maar ook met die van je kinderen. ‘Het wordt niet meer hetzelfde’, zei een deelnemer.

Misschien ben je hier al heel ver in of sta je aan het begin van het proces. Hoe dan ook, vanuit PowerParent organiseren we voor jou een weekend van ontmoeting, herstel, verbinding en ontwikkeling. (H)erkenning en perspectief voor de toekomst allereerst voor jouzelf. En natuurlijk heeft dat ook effect op jouw kinderen. Terug naar de enige echte PowerParent en Zijn hart voor ons: durf bewegen.


KORTOM:

Een weekend van ontspanning, in een prachtige bosrijke omgeving, met aansprekende inspirerende sprekers, humor, interactieve workshops naar keuze, een hapje en een drankje en ruimte voor gebed, kortom: een weekend er helemaal uit en genieten!

Favicon logo vierhouterbos.nl
Arrangementprijs is o.b.v. volpension!
excl reserveringskosten en toeristenbelasting

Wij zien ernaar uit u te verwelkomen als onze gast!

Reserveer Arrangement

Bekijk ook..