Omgeving van Vierhouten

De mooie natuur van de Veluwe en de fluitende vogels op de achtergrond zorgen voor een oase aan rust en ontspanning. Vele wandel- en fietsroutes voeren u langs uitgestrekte heidevelden, bossen en schilderachtige dorpjes. U vindt er leuke musea, oude stadjes en vele andere uitgaansgelegenheden, die ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. Tal van mogelijkheden voor een heerlijke en onvergetelijk verblijf!

Direct reserveren
Pijl
Foto van een vos genomen op de Veluwe nabij het vierhouterbos.nlFoto van de zon die door de douw heen schijnt op de Veluwe nabij het vierhouterbos.nlFoto van de Veluwe op mooie zomerse dagFoto van fietsers op de Veluwe nabij het vierhouterbos.nlBorden van wandelroutes door de VeluweFoto van zonsondergang genomen op de Veluwe nabij het vierhouterbos.nlFoto van een buffel genomen op de Veluwe nabij het vierhouterbos.nlFoto van een kudde zwijnen met jonkiesFoto van de zon die door de bomen heen schijntFoto op de Veluwe genomenLandschapsfoto van op de Veluwe nabij het vierhouterbos.nl Foto van mooie fietsroute door de VeluweUitzicht op de Veluwe tijdens een zomerse dag Foto van het terrasFoto van zonsopkomst op de Veluwe nabij het vierhouterbos.nlFoto op de heide van de Veluwe nabij het vierhouterbos.nlDrone foto van de tuinen van het vierhouterbos.nlEen hert in het bos van de Veluwe

Tot ziens in het mooie Vierhouten

Midden in het groene hart van de Veluwe, verscholen tussen de bossen, ligt het prachtige Vierhouten. Dit sfeervolle, toeristische dorpje gelegen tussen Nunspeet, Apeldoorn en Harderwijk, biedt u tal aan bezienswaardigheden.

Routebeschrijving
Pijl naar rechts