Groepen & bijeenkomsten

Het Vierhouterbos is ook uitstekend geschikt voor groeps- vakanties, conferenties met u uw kerk/gemeente en andere activiteiten vanuit verenigingen of bedrijven. U kunt de accommodatie afhuren en zelf allerlei activiteiten organiseren óf wij helpen u om samen tot een geslaagd verblijf te komen met uw groep.

Offerte opvragen
Pijl

Het Vierhouterbos is ook uitstekend geschikt voor groepsvakanties, conferenties met u uw kerk/gemeente en andere activiteiten vanuit verenigingen of bedrijven. U kunt de accommodatie afhuren en zelf allerlei activiteiten organiseren óf wij helpen u om samen tot een geslaagd verblijf te komen met uw groep. Het is ook mogelijk dat ‘t Vierhouterbos bustochten, activiteiten, uitstapjes of een avondvullend programma organiseert.

Bij voldoende deelnemers kunt u exclusief gebruik maken van de gehele accommodatie zodat alles ter beschikking staat van úw samenzijn. U gebruikt het gehele hotel met enkel uw eigen deelnemers. Er zijn 32 kamers (tot +/- 65 personen) die zich allemaal op de begane grond bevinden binnen de accommodatie. U kunt gebruik maken van 1 persoons hotelkamers, 2 persoons hotelkamers en studio/appartementen voor 2 tot 4 personen.

Dankzij de volledige begane grond accommodatie is ‘t Vierhouterbos ook uitermate geschikt voor 65+ vakanties en voor gasten met een lichamelijke beperking. Het hotel is een rolstoel en rollatorvriendelijk accommodatie. Indien gewenst kunnen er beperkte hulpmiddelen of aanpassingen op de kamers worden aangebracht. Er zijn meerdere ontmoetingsplaatsen en ruimten die ook voorzien zijn van geluids- en muziekinstallatie.

Tot ziens in het mooie Vierhouten

Midden in het groene hart van de Veluwe, verscholen tussen de bossen, ligt het prachtige Vierhouten. Dit sfeervolle, toeristische dorpje gelegen tussen Nunspeet, Apeldoorn en Harderwijk, biedt u tal aan bezienswaardigheden.

Routebeschrijving
Pijl naar rechts