Uw zakelijke bijeenkomst

Reserveren

            

             

‘t Vierhouterbos biedt u de mogelijkheid om uw zakelijke bijeenkomst, vergadering, training e.d, door te brengen in een professionele en gastvrije ambiance. U vindt bij ons een unieke en schitterende locatie midden in de Veluwse natuur. Vierhouten is centraal in Nederland gelegen, vlakbij de A28 ter hoogte van Nunspeet/Harderwijk én temidden van uitgestrekte bossen en heidevelden. Geen filedrukte, voldoende gratis parkeergelegenheid, alle rust en ruimte!

Bij voldoende deelnemers kunt u exclusief gebruik maken van de gehele accommodatie zodat alles ter beschikking staat van úw samenzijn. U gebruikt het gehele hotel met enkel uw eigen collega's/deelnemers. Er zijn 32 kamers/studio's (tot +/- 65 personen) die zich allemaal op de begane grond bevinden binnen de accommodatie. U kunt gebruik maken van 1 persoons hotelkamers, 2 persoons hotelkamers en studio/appartementen voor 2 tot 4 personen.


U bent van harte welkom in ’t Vierhouterbos. Graag laten wij de mogelijkheden persoonlijk aan u zien en informeren wij u over onze scherpe tarieven en vele mogelijkheden. Geheel vrijblijvend kunt u met ons een afspraak maken of een offerte aanvragen.