Hartelijk welkom!

Reserveren

Welkom in 't Vierhouterbos!

‘t Vierhouterbos is een Chr. vakantie- conferentiehotel midden op de Veluwe en biedt u de mogelijkheid om uw vakantie, conferentie of bijeenkomst door te brengen in een unieke, huiselijke en gastvrije sfeer. Wij bieden u een unieke hotelaccommodatie, volledig gesitueerd op de begane grond, voorzien van mooie hotelkamers en zeer ruime studio's / appartementen. Gezien onze faciliteiten en de prachtige ligging in de Veluwse natuur, is ‘t Vierhouterbos uitermate geschikt voor alle leeftijden.

Het hele jaar door organiseren wij diverse vakantiearrangementen. Ook voor zakelijke bijeenkomsten, groepen en conferenties maken wij u graag bekend met onze bijzondere mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht voor onze gasten vinden wij erg waardevol. Zowel met uw vragen als voor een gezellig gesprek kunt u bij ons terecht. Diverse avonden verzorgen wij een vrijblijvend en wisselend programma. Tijdens de vakantieweken organiseren wij in 't Vierhouterbos op zondag een kerkdienst. De maaltijden in het restaurant worden gezamenlijk gehouden en bieden u de mogelijkheid om uw medegasten, evenals in de salon, ook hier te ontmoeten. Wij doen er graag alles aan om u een gezellige, onbezorgde en onvergetelijke vakantie te bieden in een positief christelijke sfeer.

 

Wij hopen u te mogen begroeten als onze gast in 't Vierhouterbos!