Verhuur studio/appartement

Reserve

Studio5.jpgU vindt onze 5 prachtige appartementen midden op de Veluwe in het sfeervolle dorpje Vierhouten. Een mooie plek om uit te rusten en te genieten van de natuur. Onze appartementen liggen net op de rand van het pittoreske centrum van Vierhouten en het bos. Hierdoor ligt de buurtsuper op steenworpafstand en loopt u aan de andere kant zo het bos is. Loopt u iets verder door, dan vindt u de prachtige heidevelden. Grote kans dat u de schaapherder met haar schaapskudde tegenkomtGrote kans dat u de schaapherder met haar schaapskudde tegenkomt. 


De studio/appartementen
In onze appartementen kunt u met 2, 3 of 4 personen verblijven. Ze zijn vrij gelegen en sfeervol ingericht. U heeft een eigen terras waar u heerlijk kunt zitten en geniet van het fluiten van de vele vogels. De appartementen zijn voorzien van:
- gezellige zithoek met comfortabele bank
- eettafel
- televisie
- keuken
- afgescheiden slaapgedeelte met 2 boxspringbedden
-badkamer met douche en (verhoogd)toilet
- riant privé terras
- eigen parkeerruimte
- een aantal zijn voorzien van een extra aparte slaapkamer met boxspringbed
- Op verzoek plaatsen wij een kinderbedje.


De omgeving
Vanuit uw appartement loopt u het sfeervolle centrum van Vierhouten in. Hier vindt u gezellige restaurants (wegens Corona kunt u tijdelijk alleen afhalen), de buurtsuper (open) en een snackbar (open). Gaat u de andere kant uit, dan vindt u prachtige bossen en heidevelden. Op verzoek voorzien wij u kosteloos van mooie wandel- en fietsroutes.

Vierhouten is gelegen tussen Nunspeet, Apeldoorn, Harderwijk en Zwolle. In het gezellige dorp Nunspeet bent u per auto in 5 minuten rijden. Gaat u liever op de fiets, dan fietst u er in 20 minuten naartoe. Een prachtige fietsroute, dwars door het bos. Apeldoorn, Harderwijk en Zwollen zijn per auto in minder dan 30 minuten bereikbaar en ook goed met het OV te bereizen.

Fiets huren
Het is mogelijk om een (elektrische) fiets te huren. Deze wordt keurig bij uw appartement afgeleverd. Vele prachtige fietsroutes voeren u langs uitgestrekte heidevelden, bossen en schilderachtige dorpjes


Prijzen

Vóór 4 juli 2020
Weekend € 185,-
Midweek € 275,-
Week € 445,-

Hoogseizoen 4 juli t/m 30 augustus
Weekend € 235,-
Midweek € 325,-
Week € 495,-

30 augustus t/m 31 december 2020
Weekend € 185,-
Midweek € 275,-
Week € 445,-


Prijzen zijn inclusief bedlinnen en handdoeken en inclusief btw. Niet bij de prijs inbegrepen: toeristenbelasting a €1.85 p.p.p.n. en eemalig verplichte eindschoonmaak á € 50,- Voor meer informatie klik hier of bel 0577- 411 200. Genoemde prijzen o.b.v. 1 of 2 personen. Extra 3e persoon brengt extra kosten á €5,- p.p.p.n.


Weekend = Vrijdagmiddag 15:00 uur t/m maandagochtend, 09:30 uur (uitzonderingen in overleg)

Midweek = Maandagochtend 11:00 uur t/m vrijdagochtend, 09:30 uur (uitzonderingen in overleg)

Week = Alléén zaterdag vanaf 11:00 uur t/m zaterdag , tot 09:30 uur  (uitzonderingen in overleg)