Ruimte Voor je Relatie

Reserve

Samen even heerlijk er tussenuit, verwend worden en met elkaar in gesprek over de belangrijkste thema's in je relatie. Dit weekend organiseren wij i.s.m. www.ruimtevoorjerelatie.nl  (hieraanmelden).

Vieren en groeien

Samen even heerlijk twee nachten er tussenuit, verwend worden en met elkaar in gesprek over de belangrijkste thema’s in je relatie.
Het is mooi als je een goede relatie hebt. Dan is een relatieweekend een goed moment om dit te vieren en met elkaar te dromen over de toekomst; waarin kunnen we nog groeien?

Samen in de spiegel kijken

Vaak merken wij dat er na verloop van tijd patronen ontstaan die niet altijd goed zijn voor je huwelijk of dat de glans er een beetje afgaat. Tijdens het relatieweekend helpen wij jullie om samen in de spiegel te kijken en je af te vragen:
”Is dit wat we voor ogen hadden?” en  “Hoe kunnen wij Gods beeld blijven weerspiegelen?”

Je houdt van elkaar, maar toch…

Je komt te weinig aan elkaar toe, de communicatie verloopt af en toe stroef, je begrijpt elkaar soms niet, je bent ook zo verschillend. De drukte van je gezin en je werk belemmert je soms om echt tijd te nemen voor elkaar. Toch houdt je van elkaar en je wilt elkaar niet loslaten, wat nu?