Reisinformatie & Corona vragen?

Reserve

Vragen over uw verblijf en het Coronavirus?

In verband met het terugdringen van het Corona-virus zijn verschillende activiteiten (helemaal of deels) stopgezet tot 6 juni 2020. Wij kunnen u ná deze datum eindelijk weer als gast in 't Vierhouterbos begroeten. Natuurlijk houden wij hierin rekening met alle regels en maatregelen die de overheid en het RIVM hebben gesteld, zodat dit ten goede komt van uw gezondheid en de veiligheid tijdens uw verblijf.

Wanneer uw op korte termijn een conferentie of vakantie heeft geboekt, zullen wij u persoonlijk informeren over uw verblijf en de aanpassingen hierin vanwege de huidige maatregelen. Wellicht heeft u een lange tijd thuis gezeten. We hopen dan ook des te meer dat gaat genieten van uw verblijf in 't Vierhouterbos; Ondanks dat sommige zaken, door de maatregelen, nu wat anders zijn dan u van ons gewend bent. Wij zien enorm uit naar uw komst!

Mocht u tussentijds vragen hebben is onze receptie te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur of u kunt een mailtje sturen naar info@vierhouterbos.nl


U reist met de auto:

A28 (Amersfoort-Zwolle) afslag Elspeet/Nunspeet, richting Elspeet, na ca. 2 km. links afslaan richting Vierhouten

A50 (Apeldoorn-Zwolle) afslag Vaassen, richting Emst, bij rotonde Emst richting Vierhouten

U reist per openbaar vervoer:

Met de trein reist u tot station Nunspeet of station Apeldoorn, vandaar per bus naar Vierhouten

Voor de juiste aansluiting kunt u bellen met de OV reisinformatielijn: 0900-9292 of kunt u uw route plannen via www.9292ov.nl

Wanneer u een vakantiearrangement heeft geboekt, kunt ook met ons contact opnemen zodat wij u van station Nunspeet halen.