Part-time Kok

Reserve

Vacature: Part-time kok

In ons sfeervolle familiehotel werken wij nauw samen in een gezellig team van 15 mensen. Onze accommodatie heeft ruimte voor ongeveer 40-65 gasten.

In onze keuken zijn wij momenteel opzoek naar een parttime kok met een flexibele instelling. Als kok verzorg je voor onze gasten een dagelijks wisselend 3-gangen diner. 

In deze functie draai je 1 of 2 dag per week zelfstandig onze keuken (vrijdag of zondag). De werktijden zijn maximaal tot 20:00 uur. Je bent verantwoordelijk voor enkele voorbereidingen van de lunch, de mice-en-place van diner, het bereiden van de gerechten (3-gangen), het toezien op kwaliteit en presentatie van de gerechten, zorgen voor een goede hygiëne in de keuken en een schone werkplek. 

Het aantal dagen/uren kunnen eventueel (indien door jou gewenst) worden uitgebreid met andere werkzaamheden. Denk hierbij aan het verzorgen van ontbijt en lunch, bedienen, spoelkeuken, tuinonderhoud, schoonmaak, administratie etc. Hierin willen wij als werkgever flexibel zijn en met jou samen kijken hoe we, zowel qua uren als qua functie, een passende baan kunnen creëren.

Wij zoeken iemand die goed kan werken in teamverband en goed kan omgaan met de hectiek die het werken in de keuken met zich meebrengt. Een goede drive en een passie voor koken zijn belangrijker dan diploma’s.

Contact: info@vierhouterbos.nl / 0577-411200