Onze deuren weer helemaal geopend!

Reserve
Wij hebben goed nieuws! Wat heerlijk om u te mogen vertellen dat wij, na een periode van bijna 8 maanden, onze deuren weer mogen open en u vanaf 12 juni weer kunnen ontvangen in ’t Vierhouterbos.
 
We zien positieve ontwikkelingen en de overheid heeft afgelopen vrijdag besloten dat de regelgeving rondom het Coronavirus versoepeld mag worden. Dit betekent dat u weer kunt komen genieten van een heerlijk vakantie of conferentie, op een manier zoals u die bij ons gewend bent. Zoals u vast wel hebt vernomen is onze kerkzaal vergroot en ons restaurant/salon uitgebouwd. Beide ruimtes zijn een stuk groter geworden, waardoor u met gemak voldoende afstand tot elkaar kunt houden, zolang dit nog nodig is. Uiteraard is ook aan gezonde luchtventilatie gedacht. Het resultaat van deze verbouwingen laten wij u graag zien. En wij danken iedereen die hier middels gebed of een gift aan heeft bijgedragen!
 
Wij zien er enorm naar uit om u weer te ontmoeten en u een heerlijke, ontspannen en gezellige vakantie te bezorgen. Heeft u nog geen verblijf geboekt? Wacht u hier dan niet te lang mee, om teleurstelling te voorkomen. Doordat we zo’n lange tijd gesloten waren konden veel verblijven niet doorgaan en zijn deze naar voren geschoven. De agenda loopt dus al aardig vol met reserveringen uit vorig jaar en afgelopen voorjaar. Wij hopen u gauw te spreken en laten u dan graag weten welke mogelijkheden nog open staan.
 
Tot slot willen we u nogmaals enorm bedanken voor uw steun en bemoediging de afgelopen maanden. Dit heeft ons, los van de zorgen die er op financieel vlak nog zijn, door deze vervelende periode heen geholpen. Wij zijn u allen en onze Heere God enorm dankbaar!
 
Gods zegen toegewenst en hopelijk tot gauw!