Voorwaarden die horen bij uw verblijf in ´t Vierhouterbos

Reserve

Annuleringsverzekering

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw eigen bank of verzekeringsmaatschappij. Wanneer u dit achterwege laat bent u in geval van annulering zelf verantwoordelijk voor de kosten. Indien u uw boeking annuleert bent u ’t Vierhouterbos, naast de administratiekosten van €20,-, de volgende annuleringskosten verschuldigd:

  • Bij annulering meer dan 3 maanden vóór aankomstdatum, 25 % van de reissom
  • Bij annulering tussen 2 en 3 maanden vóór aankomstdatum, 50% van de reissom
  • Bij annulering tussen 1 en 2 maanden vóór aankomstdatum, 75% van de reissom
  • Bij annulering minder dan 1 maand vóór aankomstdatum, 100% van de reissom

Wanneer u een annuleringsverzekering heeft afgesloten kunt u via uw verzekeraar aanspraak maken op het terug te ontvangen percentage van uw reissom, rekening houdend met boven beschreven annuleringstermijnen. De acceptatie van uw reden van afzegging staat echter altijd ter beoordeling van de verzekeringsmaatschappij. U dient uw verzekering, direct na het plaatsen van de boeking en tenminste binnen één week, af te sluiten bij uw bank of verzekeringsmaatschappij. Wanneer u géén verzekering heeft afgesloten kan ’t Vierhouterbos NIET zorgen voor het terugstorten van uw verblijfskosten! Boekt u samen met iemand een verblijf, dan adviseren wij u ook samen op één annuleringspolis vermeldt te staan. Benader voor deze mogelijkheid uw bank of verzekeringsmaatschappij.

Prijzen & bijkomende kosten

Alle genoemde prijzen zijn gebaseerd op basis van volpension en inclusief btw. De reserveringskosten bedragen €12,50 per reservering. De kosten voor toeristenbelasting bedragen €1,85 p.p.p.n. Alle genoemde prijzen zijn gebaseerd op huidige btw-tarieven en huidige financiële regelgevingen vanuit overheidswege. Indien hierin veranderingen worden opgelegd, kan dit invloed hebben op de prijzen.

Annulering

Een annulering dient door middel van een brief, email of telefonisch contact van u als gast te gebeuren. De datum van ontvangst van de annulering door ’t Vierhouterbos geldt als referentiepunt inzake het berekenen van de annuleringskosten.

Aankomst tijdstip

Het tijdstip van aankomst is vermeld op uw bevestiging. Wij willen u verzoeken zich hier aan te houden, omdat wij niet de mogelijkheid hebben u al eerder te ontvangen (i.v.m. wisseling van groepen/gasten en schoonmaken van onze accommodatie). Indien u vóór aangegeven tijdstip arriveert, zal er nog géén personeel zijn om u te verwelkomen. Houdt u hiermee rekening bij het regelen van vervoer of de taxi.

Aankomst zaterdagmiddag

Wanneer de aanvang van uw verblijf op zaterdagmiddag valt is er ’s avonds een broodmaaltijd met soep, tenzij anders is aangegeven in uw bevestigingsbrief.

Aanvullende zorg op uw vakantiebestemming

Er wordt vanuit ’t Vierhouterbos géén zorgverlening geboden die u normaliter ontvangt via thuiszorg en verplegende instanties. Tijdens uw verblijf wordt verwacht dat u zelfredzaam bent. Indien noodzakelijk kunt u zélf regelen dat eventuele extra zorg tijdens uw verblijf wordt verleend. Informeer bij uw eigen zorgverlener naar de mogelijkheden. U kunt ons eventueel telefonisch benaderen voor contactgegevens van mogelijke zorginstanties.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan

Betaling

Na het ontvangen van een bevestiging, welke wij u sturen per email of brief, wordt u verzocht de kosten o.v.v. uw reserveringsnummer over te maken op girorekening IBAN NL05 INGB 0000 777 676 t.n.v. ‘Vierhouterbos’.

Bustochten

Wanneer u een vakantie met bustochten boekt, zijn de kosten voor de busreis, de excursie en entree inbegrepen. Consumpties tijdens de bustochten zijn voor eigen rekening en worden automatisch genoteerd op uw kamerrekening.

Dieet

Indien u een beperkt dieet heeft, dient u dit van tevoren aan ons door te geven. Voor bepaalde diëten worden kosten in rekening gebracht.

Handdoekenservice

Standaard ontvangt u per persoon een handdoekenpakket bij aankomst. Bij een weekverblijf ontvangt u een extra handdoekenwissel op de woensdagochtend (evenals schoonmaakservice in uw badkamer). Indien gewenst kunt u tegen meerprijs een extra handdoekenpakket(en) verkrijgen.

Klachten

Ondanks alle inspanningen van ’t Vierhouterbos kan het voorkomen dat u klachten heeft. Deze klachten kunt u ter plaatse en direct bij de directie of receptie melden, om hen in de gelegenheid te stellen e.e.a. voor zover mogelijk op te lossen.

Uitval van sprekers

Indien een spreker welke gepland stond in uw arrangement uitvalt, zal ’t Vierhouterbos zorgdragen voor een vervangende spreker. In geen geval kan dit reden zijn om te annuleren en aanspraak te doen op een vergoeding van uw verblijfskosten.

Vertrek

Uw vertrek is ’s morgens ná het ontbijt (tussen 09:30 uur en 10:30 uur), tenzij anders is aangegeven in uw bevestigingsbrief.

Annulering t.a.v. groepen en groepsverblijven

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw eigen bank of verzekeringsmaatschappij zodat u in geval van annulering van de groep óf minder deelnemers dan het opgegeven aantal, u dit kunt verhalen bij de verzekeringsmaatschappij. Wanneer u dit achterwege laat, bent u in geval van annulering(en) zelf verantwoordelijk voor de kosten. De acceptatie van uw reden van afzegging staat echter altijd ter beoordeling van de verzekeringsmaatschappij. U dient uw verzekering direct na de bevestiging van uw boeking en tenminste binnen één week, af te sluiten bij uw bank of verzekeringsmaatschappij. Wanneer u géén verzekering heeft afgesloten kunnen wij niet zorgen voor vergoeding van uw verblijfskosten. Bij annulering van het geheel, betaalt u (of uw verzekering) een percentage vergoeding aan ‘t Vierhouterbos. Deze bedraagt:

- bij annulering meer dan twaalf maanden voor ingangsdatum, 10% van de overeengekomen prijs;
- bij annulering binnen twaalf tot zes maanden voor ingangsdatum, 30% van de overeengekomen prijs;
- bij annulering binnen zes tot vier maanden voor ingangsdatum, 70% van de overeengekomen prijs;
- bij annulering binnen vier tot twee maanden voor ingangsdatum, 80% van de overeengekomen prijs;
- bij annulering binnen twee maanden voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs;
- bij annulering op of na de dag (no-show) van de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.