Relatieweekend  'Ruimte Voor Je Relatie'
Type: Arrangement

Relatieweekend  'Ruimte Voor Je Relatie'

Dit weekend organiseren wij i.s.m. Ruimte Voor Je Relatie. Het volgende relatieweekend is van 29 – 31 oktober 2021. Normaal gesproken start het weekend op vrijdag om 18.00 uur en we sluiten af op zondag om 14.00 uur.

Aanmelden

https://www.ruimtevoorjerelatie.nl/relatieweekend/aanmelden-relatieweekend/

Wat kost het?

Het relatieweekend kost € 450,- per echtpaar. Dit bedrag is all-in; 5 lezingen, goede begeleiding, overnachting, 6 maaltijden, consumpties en het materiaal. Ons team zet zich geheel vrijwillig in.
Wij willen graag dat de kosten geen belemmering vormen! Wanneer het genoemde bedrag niet haalbaar is voor jullie kunnen we het relatieweekend aanbieden voor een gereduceerd tarief van € 350,-. Dit wordt financieel mogelijk gemaakt door oud-deelnemers die iedereen dit relatieweekend gunnen. Geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Vergoeding?

Sinds 2021 vergoed ProLife in sommige gevallen de kosten van een weekend van Ruimte voor je Relatie. Ben je verzekerd bij ProLife bekijk dan via deze link of je je kosten van het weekend kan declareren bij hen. Ben je nou niet verzekerd bij ProLife informeer dan bij je eigen verzekeraar of zij relatiecursussen ook vergoeden.

Vieren en groeien

Samen even heerlijk twee nachten er tussenuit, verwend worden en met elkaar in gesprek over de belangrijkste thema’s in je relatie.
Het is mooi als je een goede relatie hebt. Dan is een relatieweekend een goed moment om dit te vieren en met elkaar te dromen over de toekomst; waarin kunnen we nog groeien?

Samen in de spiegel kijken

Vaak merken wij dat er na verloop van tijd patronen ontstaan die niet altijd goed zijn voor je huwelijk of dat de glans er een beetje afgaat. Tijdens het relatieweekend helpen wij jullie om samen in de spiegel te kijken en je af te vragen:
”Is dit wat we voor ogen hadden?” en  “Hoe kunnen wij Gods beeld blijven weerspiegelen?”

Je houdt van elkaar, maar toch…

Je komt te weinig aan elkaar toe, de communicatie verloopt af en toe stroef, je begrijpt elkaar soms niet, je bent ook zo verschillend. De drukte van je gezin en je werk belemmert je soms om echt tijd te nemen voor elkaar. Toch houdt je van elkaar en je wilt elkaar niet loslaten, wat nu?

Arrangementprijs is o.b.v. volpension!
excl reserveringskosten en toeristenbelasting

Wij zien ernaar uit u te verwelkomen als onze gast!

Reserveer Arrangement

Bekijk ook..