Reacties van onze gasten

Reserveren

Reacties van onze gasten

Reactie van mevrouw van Zwieten uit Rotterdam:

“...In juni 2017 heb ik een bustochtvakantie geboekt. Ik heb een fantastische vakantieweek mogen beleven. ’t Vierhouterbos is een prachtige accommodatie;  ruime en schone kamer met privé terras op de binnentuin, uitstekende en prachtig opgediende maaltijden, mooie tuinen en leuke  georganiseerde uitstapjes maakten het een week om nooit te vergeten. De mooie en rustige omgeving waarin het hotel zich bevindt, is een enorm verschil vergeleken met de drukke stad waar ik woon.  ’t Vierhouterbos ligt midden in een prachtig bosgebied en uitgestrekte heidevelden. Veel natuur en geen verkeersdrukte. Vanaf ’t Vierhouterbos liep ik zo het bos in en sprong een eekhoorntje precies voor mij hoog in de boom. Geweldig die prachtige natuur op de Veluwe... “

Reactie van de familie Bakker uit Groningen:

 “...We hebben in ’t Vierhouterbos een bijzondere gezelligheid ervaren door het leuke en gezellige contact met mede gasten.  Het was heel bijzonder binnenkomen in ’t Vierhouterbos. Zonder andere gasten te kennen ontstonden er op de eerste dag al gezellige contacten en leuke gesprekken. Wil je er zelf op uit trekken kun je heerlijk je eigen gang gaan; zochten we juist de gezelligheid, dan maakten wij een praatje met mede gasten in de tuin en dronken we samen een kopje koffie in de salon.

Bovendien hebben wij de christelijke identiteit als heel bijzonder ervaren in ’t Vierhouterbos. Op alle vlakken hebben wij heerlijk genoten van ons verblijf. We zullen de gastvrijheid missen evenals de hartelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers. We hopen volgend jaar zeker terug te komen!...”